Malleable cast iron pipe fitting
Manhole cover
products
Contact Us
babagan kita
about us
about us02

HEBEI KINGMETAL FLANGE AND FITTING MANUFACTURING CO., LTD didegaké ing taun 1999, kita melu ngasilake flensa, fittings pipa lan tutup manhole. Kita wis liwati otentikasi sistem manajemen mutu internasional ISO9001. Produk kami wis diekspor menyang Romania, Moldova, Italia, Czech, Bulgaria, Australia, USA, Mexico, Brasil, Argentina, Peru, lan uga entuk reputasi apik ing Arab Saudi, UAE, Yemen, Maroko, Algeria, Pakistan, Bangladesh, Thailand lan Filipina. Produk kami akeh ditrapake ing pipa minyak bumi, industri kimia, obat-obatan, metalurgi, listrik, pembuatan kapal, industri militer, lan tambang batu bara kanthi sistem kontrol kualitas maju lan layanan purna jual sing apik.

ndeleng liyane

Warta

Acara
ndeleng liyane
  • We get Gold Plus Supplier Assessment Certificate

    Kita entuk Supplier Emas Plus A ...

    Kita entuk Sertifikat Penilaian Pemasok Emas Plus tanggal 29 Okt, 2020 Ing wiwitan November, 2020, Hebei Lanwei Imp. & Exp.Co., Ltd gabung karo Supplier Diverifikasi sing diluncurake dening Alibaba Gold plus Supplier minangka verifie pemasok berkualitas tinggi .. .
  • Chamber of Commerce Competition Awards

    Kamar Dagang Competi ...

    Penghargaan Persaingan Chamber of Commerce HEBEI KINGMETAL FLANGE AND FITTING MANUFACTURING CO., LTD 13TH, OKTOBER 2020 Upacara pambukaan Perang Baituan taun 2020 diluncurake tanggal 15 Agustus. Perusahaan nggawe rencana sing jelas kanggo perang iki, lan kabeh ...
  • THE HUNDRED-REGIMENT CAMPAIGN IN JUNE 2019 HEBEI KINGMETAL FLANGE AND PIPE FITTING MANUFACTURING CO.,LTD

    CAMPAI SATRU WULUH ...

    CAMPAIGN atus REGIMEN ing JUNI 2019 HEBEI KINGMETAL FLANGE AND PIPE FITTING MANUFACTURING CO., LTD Sugeng! HEBEI KINGMETAL FLANGE AND PIPE FITTING MANUFACTURING CO., LTD njupuk sukses banget ing kampanye resimen satus ...
  • Kita Entuk Penilaian Suplier Emas Plus ...

    Kita entuk Sertifikat Penilaian Pemasok Emas Plus tanggal 29 Okt, 2020 Ing wiwitan November, 2020, Hebei Lanwei Imp. & Exp.Co., Ltd gabung karo Supplier Diverifikasi sing diluncurake dening Alibaba Gold plus Supplier minangka verifie pemasok berkualitas tinggi .. .

  • Penghargaan Kompetisi Kamar Dagang

    Penghargaan Persaingan Chamber of Commerce HEBEI KINGMETAL FLANGE AND FITTING MANUFACTURING CO., LTD 13TH, OKTOBER 2020 Upacara pambukaan Perang Baituan taun 2020 diluncurake tanggal 15 Agustus. Perusahaan nggawe rencana sing jelas kanggo perang iki, lan kabeh ...

  • KAMPUNG DAERAH ING JUN ...

    CAMPAIGN atus REGIMEN ing JUNI 2019 HEBEI KINGMETAL FLANGE AND PIPE FITTING MANUFACTURING CO., LTD Sugeng! HEBEI KINGMETAL FLANGE AND PIPE FITTING MANUFACTURING CO., LTD njupuk sukses banget ing kampanye resimen satus ...