Produk

PROFIL PERUSAHAAN

Hebei Lanwei Imp. & Exp.Co., Ltd. anak perusahaan VALUEUP Group, duwe pabrik dhewe: Hebei Kingmetal Flange And Fitting Manufacturing Co., Ltd. Hebei Lanwei Imp. & Exp.Co., Ltd. didegaké ing taun 2005, umume melu bisnis ekspor fittings sing nyambungake pipa, kayata fittings pipa baja malleable, fittings pipa baja karbon, flange, penutup manhole casting, lsp. Perusahaan kami duwe pengalaman perdagangan asing 15 taun, tim sales diwasa, pasar produk, ekspor menyang luwih saka 50 negara lan wilayah. Perusahaan iki minangka situs internasional alibaba pelopor asuransi kredit, lan diwawancarai karo propaganda CCTV. Perusahaan kasebut dadi anggota Asosiasi E-commerce Hebei.

Hebei Kingmetal Flange And Fitting Manufacturing Co., Ltd. didegaké ing taun 1999, wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu internasional ISO9001, minangka pabrikan profesional flensa lan perlengkapan. Sawise luwih saka 10 taun 

01

pembangunan, saiki duwe enem pabrik, saben pabrik fokus ing produk kaluwihan dhewe, keunggulan, kanthi peralatan produksi canggih, kekuatan teknis sing kuat, sistem kontrol kualitas sing ketat lan sistem layanan purna jual sing sampurna, pemasaran produk ing saindenging negara lan diekspor menyang Italia , Republik Ceko, Bulgaria, Australia, Amerika Serikat, Meksiko, Brasil, Argentina, Peru, Arab Saudi, emirat Arab sing bersatu, Iran, Pakistan, Bangladesh, Thailand, Filipina lan negara-negara liyane lan wilayah, sing akeh digunakake ing minyak bumi, industri kimia, mesin, tenaga listrik, metalurgi, batu bara, konservasi banyu lan lapangan liyane, dipuji dening para pelanggan ing omah lan ing luar negeri lan percaya.

Perusahaan kami minangka kekuatan, kredit, kontrak lan njamin kualitas produk, sing wis entuk kapercayan saka para pelanggan kanthi prinsip manajemen multi-macem lan bathi cilik. Gumantung ing kerjasama jangka panjang lan stabil karo para pelanggan, kita terus nggawe hubungan bisnis sing apik lan reputasi bisnis. Kita duwe sistem umpan balik pelanggan sing sampurna lan cepet, bisa uga ing wektu sing paling cedhak, kenal karo pasar, njupuk keputusan sing cocog kanggo nyukupi permintaan para pangguna. Sugeng rawuh kanca-kanca saka kabeh lapisan masyarakat, pandhuan lan negosiasi bisnis.

Tampilake FAKTOR

02
04
01
03

Napa PILIH KAMI

1571734079482076

Rega pasar basis Kualitas paling apik

1571734096233084

Rega paling apik kanggo nggayuh kerja sama

1571734124963743

Layanan Paling Apik sadurunge / sawise didol

1571734148108087

Ngatasi kabeh masalah yen panuku ketemu

1571734160500229

Siji Station Tuku saka kita

KES sing sukses

1571728294544531
1571728288145854
1571728296978332
1571728291375313
1571728298343712
1571728292276153