Produk

HEBEI KINGMETAL FLANGE AND FITTING MANUFACTURING CO., LTD

KONTAK KAMI

 Produk kita diekspor ing saindenging jagad. Pelanggan mesthi wareg karo kualitas, layanan berorientasi pelanggan, lan rega kompetitif sing bisa dipercaya. Misi kita yaiku "terus entuk kesetiaan sampeyan kanthi nyawisake upaya kanggo terus ningkatake produk lan layanan kanggo njamin kepuasan pangguna pungkasan, pelanggan, karyawan, pemasok lan komunitas ing saindenging jagad sing kerja sama kita".

Alamat

taman industri xizhaotong, kutha shijiazhuang, hebei, china

E-mail

Telpon

0086-311-85110778

Whatsapp

0086-18603292989

Kudu Mbantu?

Staff kita ngetrapake semangat "Pengembangan adhedhasar integritas lan interaktif", lan prinsip "Kualitas kelas kapisan kanthi layanan sing apik". Miturut kabutuhan saben pelanggan, kita nyedhiyakake layanan sing disesuaikan lan dipersonalisasi kanggo mbantu para pelanggan supaya bisa sukses kanthi sukses. Sambutan klien saka omah lan luar negeri kanggo nelpon lan takon!

WENANG PANGGILAN

Hubungi kontak kanthi ngirim email utawa telpon yen sampeyan duwe pitakon babagan perusahaan. sampeyan uga bisa entuk info alamat saka kaca web lan marani perusahaan kanggo njaluk survey lapangan babagan barang dagangan. Kita yakin manawa bakal nuduhake prestasi bebarengan lan nggawe hubungan kerja sama sing kuat karo kanca ing pasar iki. We are nggoleki nerusake kanggo pitakon.

Kasedhiya jam 9 esuk nganti 6 sore

0086-311-85110778