HEBEI KINGMETAL FLANGE lan FITTING MANUFACTURING CO., LTD

KONTAK KAMI

Produk kita diekspor ing saindenging jagad.Pelanggan tansah wareg karo kualitas dipercaya, layanan customer-oriented lan prices competitive.Misi kita yaiku "kanggo terus entuk kasetyan kanthi menehi upaya kanggo ningkatake produk lan layanan sing terus-terusan kanggo njamin kepuasan pangguna pungkasan, pelanggan, karyawan, pemasok lan komunitas ing saindenging jagad sing kerja sama".

alamat

Xizhaotong Industrial Park, Kota Shijiazhuang, Hebei, China

E-mail

Telpon

0086-311-85110778

Whatsapp

0086-18603292989

BUTUH BANTUAN?

Staff kita adhering kanggo "Integritas basis lan Interactive Development" semangat, lan prinsip saka "First-kelas Quality karo Service Excellent".Miturut kabutuhan saben pelanggan, kita nyedhiyakake layanan khusus & khusus kanggo mbantu para pelanggan entuk target kanthi sukses.Welcome klien saka ngarep lan luar negeri kanggo nelpon lan takon!

TELPON

Mangga hubungi kita kanthi ngirim email utawa nelpon kita yen sampeyan duwe pitakonan babagan perusahaan kita.sampeyan uga bisa njaluk info alamat saka kaca web kita lan teka menyang perusahaan kita kanggo njaluk survey lapangan saka dagangan kita.Kita yakin manawa kita bakal nuduhake prestasi bebarengan lan nggawe hubungan kerjasama sing kuat karo kanca-kanca ing pasar iki.Kita lagi nggoleki pitakon sampeyan.

Kasedhiya 24 jam dina

0086-18603292989