Produk

Flange

Flange minangka metode nyambungake pipa, katup, pompa lan peralatan liyane kanggo mbentuk sistem pipa. Uga nyedhiyakake akses gampang kanggo reresik, inspeksi utawa modifikasi. Flensa biasane dipasang utawa diaco ing sistem kasebut banjur digabung karo baut.


Detail Produk

Tag Produk

Flanges - Informasi Umum

Flange minangka metode nyambungake pipa, katup, pompa lan peralatan liyane kanggo mbentuk sistem pipa. Uga nyedhiyakake akses gampang kanggo reresik, inspeksi utawa modifikasi. Flensa biasane dipasang utawa diaco ing sistem kasebut banjur digabung karo baut.

Jinis Flange

Las Gulu

Flange iki dipasang kanthi lurus menyang sistem ing gulu sing tegese integritas area sing dilas bokong bisa gampang ditliti kanthi radiografi. Bolongan pipa lan flange cocog, sing nyuda kerusuhan lan erosi ing njero pipa. Gulu las mula disenengi ing aplikasi kritis

Slip-on

Flange iki diluncurake ing pipa banjur diisi las. Flensa slip-on gampang digunakake ing aplikasi pabrikan.

Buta

Flange iki digunakake kanggo nutup pipa, katup lan pompa, uga bisa digunakake minangka tutup inspeksi. Kadhangkala diarani flange kosong.

Socket Las

Flange iki counter bosen kanggo nampa pipa sadurunge diisi las. Pipa flange lan flange kalebu ciri aliran apik sing padha.

Utas

Flange iki diarani utas utawa meneng. Iki digunakake kanggo nyambung komponen liyane Utas ing tekanan kurang, aplikasi non-kritis. Ora perlu las.

Lap Joint

Flensa kasebut mesthi digunakake nganggo ujung rintisan sing dipasang ing pipa kanthi flange ngeculake ing mburine. Iki tegese rintisan pungkasan ndadekake wajah. Sambungan puteran disenengi ing aplikasi tekanan rendah amarga gampang dipasang lan didadekake siji. Kanggo nyuda biaya, flensa kasebut bisa diwenehake tanpa hub lan / utawa baja karbon dilapisi sing diobati.

Ring Type Joint

Iki minangka metode kanggo njamin sambungan flange bukti bocor kanthi tekanan dhuwur. Dering logam dikompres dadi alur heksagonal ing pasuryan flange kanggo nggawe segel. Cara gabungan iki bisa digunakake ing Weld Neck, Slip-on lan Blind Flenses.

1
6
2
5
3
7.1
4

Paramèter:

Flange WeldingNeck, Slipon, Blind, Plate, ThreadedFlange, SocketWeldFlange
Standar ANSI ANSIB16.5, ASMEB16.47seriesA (MSS-SP-44), ASME
B16.47, seriB (API605)
DIN DIN2630-DIN2637, DIN2576,2502, DIN2527, DIN86030
EN EN1092-1: 2008
BS BS4504, BS10TableD / E
GOST GOST12820-80, GOST12821-80
UNI UNI2280-UNI2286, UNI2276-UNI2278, UNI6091-UNI6095
Materi ANSI CSA105 / A105NA350LF2ss304 / 304L, 316 / 316L
DIN CSRST37.2, S235JR, P245GH, C22.8, SS304 / 304L, 316 / 316L
EN CSRST37.2,5235JR, P245GH, C22.8, SS304 / 304L, 316 / 316L
BS | CSRST37.2,5235JR.C22.8, ss304 / 304L, 316 / 316L
GOST | CSCT20,16MN
UNI CSRST37.2,5235JR, C22.8, SS304 / 304L, 316 / 316L
Tekanan ANSI Kelas150,300,400,600,900,1500,2500 pon
DIN PN6, PN10, PN16, PN25, PN40 , PN64, PN100
EN PN6, PN10, PN16, PN25, PN40, PN64, PN100
BS PN6, PN10 , PN16, PN25, PN40, PN64, PN100
GOST PN6 , PN10, PN16, PN25, PN40 , PN63
UNI PN6, PN10, PN16, PN25, PN40, PN64, PN100
Ukurane ANSI 1/2 * -120 "
DIN DN15-DN3000
EN DN15-DN3000
BS DN15-DN3000
GOST DN10-DN3000
UNI DN10-DN3000
Pelapisan anti-rustoil, varnish, yellowpaint, blackpaint, galvanizingetc
Panganggone Sambungan sambunganofallkindsofpipelinetoconveythewater,
kukus, udhara, gasandoil
Paket Papan lapis / palet

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan