Produk

  • Flange

    Flange

    Flange minangka metode nyambungake pipa, katup, pompa lan peralatan liyane kanggo mbentuk sistem pipa. Uga nyedhiyakake akses gampang kanggo reresik, inspeksi utawa modifikasi. Flensa biasane dipasang utawa diaco ing sistem kasebut banjur digabung karo baut.