Produk

Tutup Waja Baja Karbon Kualitas Tinggi 

Fitur produk:

1 proses las sederhana, teknologi las wis diwasa lan andal, Gampang dioperasikake, gampang dibangun

2 Ngadopsi peralatan produksi canggih, teknologi cetakan sing apik, kualitas terjamin

3 Kita bisa ngrancang kabeh jinis gaya lan spesifikasi miturut kebutuhan pelanggan, lan sampeyan ora prelu kuatir golek produk sing dibutuhake.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur produk

Pipa Pabrik Fitting Pabrik Harga Butt Welded Caps Pipe Baja Karbon 

1 proses las sederhana, teknologi las wis diwasa lan andal, Gampang dioperasikake, kepenak konstruksi

2 Ngadopsi peralatan produksi canggih, teknologi cetakan sing apik, kualitas terjamin

3 Kita bisa ngrancang kabeh jinis gaya lan spesifikasi miturut kebutuhan pelanggan, lan sampeyan ora prelu kuatir golek produk sing dibutuhake.
Tutup las minangka komponen sing penting banget ing prau tekanan saka industri petrokimia lan energi atom menyang industri panganan lan farmasi.

Jeneng Porduct Kepala tangki gas karbon kinerja sing sampurna ditempa tutup pengelasan pipa tutup kepala baja kanthi rega murah
Ukurane 1/2 "-24" seamless, 26 "-110" las
Standar ANSI B16.9, MSS SP 43, DIN28011, EN10253-4, GOST17379, JIS B2313, MSS SP 75, lsp.
Kekandelan tembok SCH5S, SCH10S, SCH10, SCH40S, STD, XS, XXS, SCH20, SCH30, SCH40, SCH60, SCH80, SCH160, XXS lan lsp
Jinis Kepala elipsoidal, tutup ujung pipa, kepala tank, kepala pembuluh tekanan, lsp.
Pungkasan bevel pungkasan / BE / buttweld
Lumahing pickled, wedhi muter, padhang, matt polesan, mirror mirror
Materi Baja tahan karat: A403 WP304 / 304L, A403 WP316 / 316L, A403 WP321, A403 WP310S, A403 WP347H, A403 WP316Ti, A403 WP317, 904L,
1.4301,1.4307,1.4401,1.4571,1.4541, 254Mo lan lsp.
Baja karbon
Stainless steel duplex: UNS31803, SAF2205, UNS32205, UNS31500, UNS32750, UNS32760, 1.4462,1.4410,1.4501 lan liya-liyane.
Paduan nikel: inconel600, inconel625, inconel690, incoloy800, incoloy 825, incoloy 800H, C22, C-276, Monel400, Alloy20 lsp.
Lamaran Industasi petrokimia; industri penerbangan lan aerospace; industri farmasi; pembuangan gas; pembangkit listrik; kapal buliding; banyu
treament, lsp.
Kaluwihan stok siap, wektu pangiriman luwih cepet; kasedhiya ing kabeh ukuran, khusus; kualitas dhuwur
Jeneng Porduct Kepala tangki gas karbon kinerja sing sampurna ditempa tutup pengelasan pipa tutup kepala baja kanthi rega murah
Ukurane 1/2 "-24" seamless, 26 "-110" las
Standar ANSI B16.9, MSS SP 43, DIN28011, EN10253-4, GOST17379, JIS B2313, MSS SP 75, lsp.

Cepet anget

Amarga rega bahan mentah fluktuasi, coba komunikasi karo staf penjualan supaya entuk kutipan paling anyar. Sugeng rawuh lan ngarep-arep kerja sama karo sampeyan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan