Produk

Panas dicelup galvanis Malleable Iron Pipe manufaktur manik-manik

Utas: Utas lancar tanpa burr, peralatan presisi kanggo ngolah untu, level utas tanpa rusak, untu ora macet, ora ana gesper sing mati.

Aplikasi: Amarga produk kasebut nduweni kinerja komprehensif sing apik, mula digunakake ing industri kimia, konstruksi, pasokan banyu, got, minyak bumi, industri ringan lan abot, pembekuan, sanitasi, pipa, geni


Detail Produk

Tag Produk

Panas dicelup galvanis Malleable Iron Pipe manufaktur manik-manik

Kemasan: Ing karton utawa tas nganggo utawa tanpa palet, banjur menyang wadhah

Incoterm: FOB, CFR, CIF

Min.Order: 1 Potongan / potongan

Jenis Pembayaran: T / T, L / C, Western Union, Paypal, Card Credit etc.

Kemampuan Suplai: 500tons / Wulan

Sertifikat: ISO, SGS, BV, lsp

Papan Asal: Hebei, China

Keterangan Produk:Pipa sikut bentuk sing padha, pas karo siku sing dipasang manik-manik sing dipasang mancing besi sing alus

Pencegahan karat: Produk kasebut wis disegel kanthi perawatan minyak berminyak kanthi kualitas tinggi lan wektu anti-karat sing dawa

Awak wesi sing bisa dibentuk: Awak utama baja sing alus digawe saka baja alus sing bisa ditrapake kanthi casting gravitasiproduk kanthi resistensi tekanan tinggi, tahan aus, umur panjang

Utas:Utas lancar tanpa burr, peralatan presisi kanggo ngolah untu, level utas tanpa rusak, untu sing ora macet, ora ana gesper sing mati.

Aplikasi: Amarga produk kasebut nduweni kinerja komprehensif sing apik, mula digunakake ing industri kimia, konstruksi, pasokan banyu, got, minyak bumi, industri ringan lan abot, pembekuan, sanitasi, pipa, geni 

Paramenter Produk

Rincian Fittings Pipe Besi sing Bisa Malleable
Materi wesi malleable
Standar Amerika  Utas: ANSI B1.20.1
Ukuran: ASME B 16.3, B16.14. Union: B 16.39
Standar Inggris  Utas: ISO 7/1
Ukuran: BS EN 10242, BS 143 & 1256
DIN Standar  Utas: ISO 7/1
Ukuran: ISO 49, DIN2950, ​​EN10242
Properti kimia (C% 2.4-2.9), (Si% 1.4-1.9), (Mn% 0.4-0.65),
(P% <0,1), (S% <0,2%)
Properti fisik Kekuwatan tarik> = 350MPa, Elongation> = 10%,
Atose <= 150HB
Tekanan pengujian 2,5MPa, tes 100% sadurunge dikirim
Tekanan kerja 1.6MPa
Jinis Banded tanpa iga, Manik nganggo iga, Manik tanpa iga
Lumahing  Ø Galvanis
Ø Ireng normal / Ireng cemlorot
Seri Heavy, standar, medium, cahya
Sertifikat BSI, ANAB, ISO9001, FM
Aplikasi Cocog kanggo garis Pipa sing nyambung uap, udara, gas, minyak lan liya-liyane.
Gambar utawa desain Pembeli kasedhiya.
Paket  1. Karton tanpa palet. 2. Karton nganggo palet.
3. Kantong anyaman dobel Utawa minangka panuku'syarat s.
Rincian pangiriman
Miturut jumlah lan spesifikasi saben urutan.
Wektu pengiriman normal yaiku 30 nganti 45 dina sawise nampa setoran.

Cepet anget

Pelanggan sing dihormati, supaya ora nundha rencana tuku, konfirmasi jumlah stok lan rega unit paling anyar karo staf penjualan sadurunge tuku barang ing toko

1

Thread BS

2
3

Manik-manik

4

nganggo iga

Barang kalebu

anjir No. 90 sikut

1000

anjir No. 130 tee

1001

anjir No. 270 Soket (setengah utas)

1002

anjir No. 280 puting susu

104

fig no.290 plug manik-manik

105

anjir no.529a soket M & F

106

Gambar No. 241 bushing

107

anjir no.301 tutup

108

anjir No. 240 nyuda soket

109

Gambar No. 330 unit kanthi kursi plat

100

Proses Pabrikan

Baris produksi otomatis

00
01

Casting otomatis

Utas otomatis

Motong otomatis

10

1.Casting

11

2. produk semi

12

3.gal dicelup galv.

13

4.gal dicelup galv.

14

5. utas otomatis

15

6. Tes hidrolik

16

7. Kontrol Kualitas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita