Produk

  • Hot dipped galvanized Malleable Iron Pipe Fitting manufacturing beaded

    Panas dicelup galvanis Malleable Iron Pipe manufaktur manik-manik

    Utas: Utas lancar tanpa burr, peralatan presisi kanggo ngolah untu, level utas tanpa rusak, untu ora macet, ora ana gesper sing mati.

    Aplikasi: Amarga produk kasebut nduweni kinerja komprehensif sing apik, mula digunakake ing industri kimia, konstruksi, pasokan banyu, got, minyak bumi, industri ringan lan abot, pembekuan, sanitasi, pipa, geni

  • Plain type High quality Galvanized Malleable Iron Pipe Fitting from China

    Tipe Pipa Fitting Pipa Besi Tahan Galvanis berkualitas tinggi saka China

    Utas: Utas lancar tanpa burr, peralatan presisi kanggo ngolah untu, level utas tanpa rusak, untu ora macet, ora ana gesper sing mati.

    Aplikasi: Amarga produk kasebut nduweni kinerja komprehensif sing apik, mula digunakake ing industri kimia, konstruksi, pasokan banyu, got, minyak bumi, industri ringan lan abot, pembekuan, sanitasi, pipa, pemadam kebakaran, tenaga listrik, ruang angkasa, konstruksi kapal lan proyek dhasar liyane

  • Hot Dipped Galv.Malleable Iron Pipe fittings with BS threads,Banded

    Hot Dipped Galv. Perlengkapan Pipa Besi sing bisa dibentuk nganggo utas BS, Banded

    Amarga produk kasebut nduweni kinerja komprehensif sing apik, mula digunakake ing industri kimia, konstruksi, pasokan banyu, got, petroleum, industri ringan lan berat, pembekuan, sanitasi, pipa, pemadam kebakaran, tenaga listrik, aerospace, pembuatan kapal lan dhasar liyane proyek