Produk

  • Square Ductile Iron Manhole Cover

    Tutup Manhole Wesi Ductile Square

    Informasi produk: 

    Manhole Covers diprodhuksi kanggo konstruksi lan panggunaan umum. Tutup Manhole kudu alus lan bebas saka bolongan wedhi, bolongan jotosan, distorsi utawa cacat liyane 

  • Round Ductile Iron Manhole Cover EN124 A15 B125 C250 D400 E600 F900

    Tutup Manhole Besi Duktil Babak EN124 A15 B125 C250 D400 E600 F900

    Fitur produk:

    (1)Jaminan kualitas produk: Produk saka wesi besi industri, baja besi dengan leleh suhu tinggi, casting, nambah agen spheroidizing, kualitas besi cor, kateguhan sing apik

    (2) Jembar panggunaan: Produk iki cocog kanggo macem-macem lingkungan, bisa adaptasi karo lingkungan sing angel, gampang dipasang lan digunakake

    (3) Spesifikasi: kita produsen asli bisa ngatur macem-macem spesifikasi kanthi nggambar, sing bisa njamin macem-macem kabutuhan pangguna, lan siklus pangiriman cekak

  • Ductile Iron Gratings

    Parut Wesi Saluran

     Bahan: Wesi uluran

     Warna Produk: ireng

     Karakteristik produk: Kateguhan sing apik, tahan korosi, resistensi tekanan sing kuat

     Ukuran produk: Tabel Ukuran Referensi (Customizable)

     Model produk: A15 B125 C250 D400 E600 F900

  • Ductile Iron Surface Box/round Cast Iron/Grey Iron/

    Kothak Lumahing Wesi Duktil / Besi Cor / Besi Wesi /

    Fitur produk :

    (1) Jaminan kualitas produk: Produk saka wesi besi industri, baja besi dengan leleh suhu tinggi, casting, nambah agen spheroidizing, kualitas besi cor, kateguhan sing apik.

    (2) Jembar panggunaan : Produk iki cocok kanggo macem-macem lingkungan, bisa adaptasi karo lingkungan sing angel, gampang dipasang lan digunakake.

    (3) Spesifikasi: kita produsen asli bisa ngatur macem-macem spesifikasi kanthi nggambar, sing bisa njamin macem-macem kabutuhan pangguna, lan siklus pangiriman cekak. Penampilan sing ayu, macem-macem panggunaan, kateguhan sing apik, kekuatan dhuwur, gaya bantalan seragam.