warta

  • GAGAL lan KAUNTERME GABUNGAN BARIS PRODUKSI Papan CUCUKAT (2)

    Telu, warpage 1. Warpage dipérang dadi: warping mudhun horisontal, warping munggah horisontal, warping munggah longitudinal, longping mudhun warping, S-warping, S warping loro-lorone 2. bebaya disebabake warping: ① Sawise mesin papan bergelombang yaiku Cut, kertas ora bisa otomatis ...
    Waca liyane
  • GAGAL lan KAUNTERME GABUNGAN LINE LINE PRODUKSI BOARD

    1. Adhesi sing kurang (lem terbuka, lem palsu) Pagelaran kasebut yaiku: sawise adhesi awal karton suwene 5 menit, kanthi tumindak gaya eksternal, bagian njero, permukaan utawa ubin A, B utawa sandwich rampung dipisahake , lan kabeh serat kertas utuh, ora nemplek, lan ...
    Waca liyane
  • Gagal lan penanggulangan umume saka lini produksi papan bergelombang

    1. Adhesi sing kurang (lem terbuka, lem palsu) Pagelaran kasebut yaiku: sawise adhesi awal karton suwene 5 menit, kanthi tumindak gaya eksternal, bagian njero, permukaan utawa ubin A, B utawa sandwich rampung dipisahake , lan kabeh serat kertas utuh, ora nemplek, lan ...
    Waca liyane
  • Pengetahuan sing gegandhengan karo industri babagan mesin kemasan karton

    Kertas umume digawe saka kayu, pulp pring, lan suket sing ngemot macem-macem bahan serat. Kekandelan kertas sing digawe pabrik kertas, utawa digawe kertas lan karton. Nanging garisine ora ketat. Umume, bobot dhasar kurang saka 200 g / m utawa kurang saka 0,1 mm. Col ...
    Waca liyane
  • mesin nggawe kothak bergelombang / Mesin facer tunggal

    Mesin sisih siji kalebu wadhah gulung lan mesin pembentuk bergelombang siji sisi. Kaping pisanan, kertas inti bergelombang digawe panas, banjur gulung bergelombang digunakake kanggo mbentuk bentuk bergelombang sing dibutuhake. Pungkasan, lem (perekat pati) ditrapake ing pucuk bergelombang lan ...
    Waca liyane
  • Successful case

    Kasus sukses

    Wis pirang-pirang taun, amarga kualitas produk perusahaan saya akeh, Akeh pelanggan milih produk kita, Antarane yaiku klien saka Turkmenistan, Dheweke tuku lini produksi karton bergelombang tipe 1800, Wis telung taun digunakake, Umpan Pelanggan. ..
    Waca liyane
  • Have a strong after-sales team, long-term equipment debugging and maintenance all over the country

    Duwe tim sawise-sales sing kuwat, debug lan pangopènan jangka panjang ing saindenging negara

    [Ringkesan Ringkesan] Hebei Xinguang Carton Machinery Manufacturing Co., Ltd. dununge ana ing sisih kidul ibukota Beijing lan sisih lor Jinan. Wis transportasi banyu lan dharat sing trep banget. Iki minangka perusahaan profesional kanthi skala produksi mesin karton lan ...
    Waca liyane
  • Technology | Inventory of the crux of carton loss and improvement measures.

    Teknologi | Inventarisasi inti kerugian karton lan langkah-langkah perbaikan.

    Ilang perusahaan karton minangka faktor utama sing nyebabake biaya kasebut. Yen kerugian dikontrol, bisa nambah efisiensi perusahaan kanthi akeh lan nambah daya saing produk. Ayo analisa macem-macem kerugian ing pabrik karton. Dadi gampang, ...
    Waca liyane
  • Check the reason why the height of the cardboard fluctuates.

    Priksa alasan kenapa dhuwure karton berubah.

    Nalika ora ana karton bergelombang, akeh wong bakal mikir karton bergelombang. Nyatane, fenomena iki ora padha karo kuwalik. Disaranake nyelidiki saka sawetara aspek kayata bahan baku, mesin kothak siji, flyover, mesin tempel, sabuk conveyor, p ...
    Waca liyane