Produk

Penghargaan Kompetisi Kamar Dagang

HEBEI KINGMETAL FLANGE AND FITTING MANUFACTURING CO., LTD

13TH, OKTOBER 2020

Upacara pambukaan Perang yun Baituan ing taun 2020 diluncurake tanggal 15 Agustus. Perusahaan nggawe rencana sing jelas kanggo perang iki, lan kabeh wong kerja bareng lan kerja lembur kanggo entuk pakurmatan kanggo perusahaan. Kanggo kegiatan kasebut, kinerja internal perusahaan sing unggul uga nyiyapake penghargaan.

Sajrone perang kamar Korps perdagangan, korps kita "gludhug" saben bos perusahaan bisa menehi saran lan rencana, kita sinau saka siji liyane kanggo ngiyatake awake dhewe. Loro-lorone bos lan staf nggawe kabeh kekuwatan kanggo gelut kasebut

Ing upacara penghargaan, macem-macem program sing disiapake dening Legiun, bareng manajemen Panitia Liga legiun sing menang, lan program interaktif babagan pitakon ilmu kabeh nggawe penghargaan kasebut urip, apik banget lan nyenengake. Pembagian pamilik bisnis, ayo padha nyadari eksistensi kesenjangan, ing manajemen lan ilmu profesional duwe ruang sing luwih apik. Proyek sing diselenggarakake dening Kamar Dagang iki ndadekake perusahaan dagang asing Hebei dadi luwih manunggal.

Perusahaan kita ngringkes kompetisi iki, ngetrapake kekuwatan wong liya lan nyepetake kesenjangan. Ing sawetara wulan sabanjure, kita bakal ngiyatake tim bisnis lan ngoptimalake model manajemen. Kulawarga perusahaan bakal katon anyar. Tingkat ketrampilan profesional sing luwih dhuwur kanggo nemoni Perang Liga anyar.

Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan kita, hubungi kita kanggo gabung. Kita gelem gabung karo wong enom sing kepengin nggawe model perdagangan internasional lan nyadari regane perusahaan lan individu. Muga-muga kanthi pandhuan impen, kita bakal entuk kemenangan saka para pelanggan, perusahaan lan karyawan!

kamulyan perusahaan

2
3

Pakurmatan pribadi

4
5

Wektu kiriman: Nov-23-2020