Produk

CAMPAIGN atus REGIMEN ing JUNI 2019 HEBEI KINGMETAL FLANGE AND PIPE FITTING MANUFACTURING CO., LTD

Sugeng rawuh! HEBEI KINGMETAL FLANGE AND PIPE FITTING MANUFACTURING CO., LTD sukses banget ing kampanye satus resimen antarane luwih saka 70 perusahaan ing wulan Juni 2018. Kita entuk akeh penghormatan, kayata pirang-pirang pahlawan kanggo adol pipa wesi # sing bisa larang, mayuta-yuta pahlawan kanggo #manhole kalebu adol, # jutaan pahlawan kanggo adol flange, tim paling apik, layanan paling apik lan liya-liyane.

01
1574239366151781
1574239359487196

Wektu kiriman: Aug-31-2020