Produk

Kita entuk Sertifikat Penilaian Pemasok Emas Plus

tanggal 29 Okt, 2020

Ing wiwitan November, 2020, Hebei Lanwei Imp. & Exp.Co., Ltd gabung karo Pemasok sing Diverifikasi sing diluncurake dening Alibaba

Gold plus Supplier minangka pemasok berkualitas tinggi sing wis diverifikasi kanthi kekuatan berwibawa Alibaba Platform. Liwat kombinasi online lan offline, platform kasebut nglakokake otentikasi, verifikasi lan transmisi kekuwatan para pedagang, kayata kualifikasi perusahaan, kualifikasi komoditas lan kemampuan perusahaan. Saliyane layanan anggota exitone, anggota Jinping-Cheng Perusahaan uga seneng hak pemasaran eksklusif, adegan ngarep eksklusif lan hak alat sing sugih.

Wiwit tanggal 1 Juli 2018, Jinping-Cheng Enterprise wis dadi spesial pelanggan bintang, lan mung pemasok Cina kanthi peringkat bintang pedagang 1 bintang utawa luwih dhuwur sing bisa tuku. Pelanggan level Star sing tuku perusahaan Jinping-Cheng bakal seneng ing ngisor iki hak lan kapentingan:

1. Identitas kekuwatan: sisih panuku transmisi kekuatan link lengkap, lintang identitas pelanggan sekilas

2. Toko Populer Eksklusif Jinpin-Cheng Enterprise: kaca ngarep toko populer kanthi tingkat idhentifikasi, uji coba gratis template toko resmi populer, tampilan informasi kategori multi-dimensi, nambah pengalaman tuku para pembeli

3. Pamriksan pabrik kanthi adegan lengkap: diotentikasi dening perusahaan berwibawa, tampilan adegan nyata kanthi multi-adegan, imersif, kepercayaan kaping pindho

4. Mupangat sub-akun: Manajemen akun platform bakal dianyari, lan mupangat tambahan 5 sub-akun bakal diwenehake

5. Gameplay industri: Kondisi sing padha luwih disenengi ing ajang acara situs

6. Hak istimewa pemasaran: Hak eksklusif kanggo tuku produk iklan eksklusif kanggo Pameran berlian

7. Versi perusahaan pramugari data: daya wawasan data sing disesuaikan, ngerti dhewe, ngerti industri, ngerti pesaing

8. Pass pelanggan perusahaan: integrasi informasi pelanggan multi-toko, manajemen pelanggan sing luwih sehat, tindak lanjut sing luwih akurat

 

Saiki dadi jaman data amba, utamane kanggo perusahaan e-commerce, sing butuh dhukungan saka data gedhe, e-commerce lintas batas ora ana sing istiméwa. Kita terus nambah lan nambah, bakal ngawula pelanggan kanthi teknologi sing luwih profesional


Wektu kiriman: Nov-23-2020