Produk

  • Threaded Type Double Sphere Rubber Expansion Joint with union

    Ekspansi Karet Sphere Double Threaded Gabungan karo serikat

    Bola karet saka pipa sekrup kipas benang sekrup terdiri dari pipa karet dengan lapisan karet bagian dalam, lapisan bertulang dengan pirang-pirang lapisan kain tali poliamida karet dan lapisan karet luar. Bahan karet sing digunakake miturut medium beda uga beda permen karet alam, permen karet butadiene, permen karet butil, permen karet nitril, epdm, permen karet neoprene, karet silikon, karet fluor lan sapanunggalane. tahan panas, asam lan alkali, korosi, abrasi lan minyak, lsp. Produk kasebut nduweni ciri khas resistensi tekanan tinggi, elastisitas sing apik, pamindhahan defleksi gedhe, resistensi penuaan, gampang dipasang, pilihane kuwat lan nyerep kejut sing apik, lsp

  • High Quality Carbon Steel Weld Caps 

    Tutup Waja Baja Karbon Kualitas Tinggi 

    Fitur produk:

    1 proses las sederhana, teknologi las wis diwasa lan andal, Gampang dioperasikake, gampang dibangun

    2 Ngadopsi peralatan produksi canggih, teknologi cetakan sing apik, kualitas terjamin

    3 Kita bisa ngrancang kabeh jinis gaya lan spesifikasi miturut kebutuhan pelanggan, lan sampeyan ora prelu kuatir golek produk sing dibutuhake.

  • Flange

    Flange

    Flange minangka metode nyambungake pipa, katup, pompa lan peralatan liyane kanggo mbentuk sistem pipa. Uga nyedhiyakake akses gampang kanggo reresik, inspeksi utawa modifikasi. Flensa biasane dipasang utawa diaco ing sistem kasebut banjur digabung karo baut.

  • Hot dipped galvanized Malleable Iron Pipe Fitting manufacturing beaded

    Panas dicelup galvanis Malleable Iron Pipe manufaktur manik-manik

    Utas: Utas lancar tanpa burr, peralatan presisi kanggo ngolah untu, level utas tanpa rusak, untu ora macet, ora ana gesper sing mati.

    Aplikasi: Amarga produk kasebut nduweni kinerja komprehensif sing apik, mula digunakake ing industri kimia, konstruksi, pasokan banyu, got, minyak bumi, industri ringan lan abot, pembekuan, sanitasi, pipa, geni

  • Square Ductile Iron Manhole Cover

    Tutup Manhole Wesi Ductile Square

    Informasi produk: 

    Manhole Covers diprodhuksi kanggo konstruksi lan panggunaan umum. Tutup Manhole kudu alus lan bebas saka bolongan wedhi, bolongan jotosan, distorsi utawa cacat liyane 

  • Round Ductile Iron Manhole Cover EN124 A15 B125 C250 D400 E600 F900

    Tutup Manhole Besi Duktil Babak EN124 A15 B125 C250 D400 E600 F900

    Fitur produk:

    (1)Jaminan kualitas produk: Produk saka wesi besi industri, baja besi dengan leleh suhu tinggi, casting, nambah agen spheroidizing, kualitas besi cor, kateguhan sing apik

    (2) Jembar panggunaan: Produk iki cocog kanggo macem-macem lingkungan, bisa adaptasi karo lingkungan sing angel, gampang dipasang lan digunakake

    (3) Spesifikasi: kita produsen asli bisa ngatur macem-macem spesifikasi kanthi nggambar, sing bisa njamin macem-macem kabutuhan pangguna, lan siklus pangiriman cekak