Produk

Tutup Manhole Besi Duktil Babak EN124 A15 B125 C250 D400 E600 F900

Fitur produk:

(1)Jaminan kualitas produk: Produk saka wesi besi industri, baja besi dengan leleh suhu tinggi, casting, nambah agen spheroidizing, kualitas besi cor, kateguhan sing apik

(2) Jembar panggunaan: Produk iki cocog kanggo macem-macem lingkungan, bisa adaptasi karo lingkungan sing angel, gampang dipasang lan digunakake

(3) Spesifikasi: kita produsen asli bisa ngatur macem-macem spesifikasi kanthi nggambar, sing bisa njamin macem-macem kabutuhan pangguna, lan siklus pangiriman cekak


Detail Produk

Tag Produk

Tutup Manhole Wesi Duktil Babak

Jeneng produk: Tutup Manhole Wesi Duktil Babak

Bahan: Wesi mulur

Warna Produk: ireng

Karakteristik produk: Kateguhan sing apik resistance resistensi korosi 、 resistensi tekanan sing kuat

Ukuran produk: Tabel Ukuran Referensi (Bisa Disesuaikan)

Model produk: A15 B125 C250 D400 E600 F900

Lingkup aplikasi: Dalan kutha 、 Sabuk ijo 、 Trotoar 、 Distrik lot Tempat parkir 、 Dalan utama 、 Dalan gedhe lan liya-liyane

Fitur produk:

(1 assurance Jaminan kualitas produk: Produk saka wesi besi industri, baja besi dengan leleh suhu tinggi, casting, nambah agen spheroidizing, kualitas besi cor, kateguhan sing apik

(2) Jembar panggunaan: Produk iki cocog kanggo macem-macem lingkungan, bisa adaptasi karo lingkungan sing angel, gampang dipasang lan digunakake

(3) Spesifikasi: kita produsen asli bisa ngatur macem-macem spesifikasi kanthi nggambar, sing bisa njamin macem-macem kabutuhan pangguna, lan siklus pangiriman cekak

 Tutup bolongan besi mulur 

1) Informasi produk

Manhole Covers diprodhuksi kanggo konstruksi lan panggunaan umum. Tutup Manhole kudu alus lan bebas saka bolongan wedhi, bolongan jotosan, distorsi utawa cacat liyane 

2) Materi 

a) Ductile Iron GGG500-7 & 400-12 

b) Wesi Abu-abu GG20

3) Desain.

a) EN124 A15, B125, C250, D400, E600 lan F900 

b) A60005 kanggo desain casting 

c) Desain standar utama sing kasedhiya 

d) Minangka gambar utawa conto pelanggan 

4) Proses 

a) lini produksi mesin otomatis

b) Papan moulding 

5) Pelapisan 

a) Bitumen ireng sing ditrapake adhem 

b) Tanpa nutupi 

c) Lapisan miturut kebutuhan pelanggan 

6) Aksesoris beda kasedhiya 

Kelas Gunakake Pratelan Bantalan

Area EN124-A15 sing mung liwat Sepeda lan Sepeda. 15KN 

EN124-B125 Dalan, parkiran utawa wilayah sing padha. NGEDALAH PANJANG 125KN

EN124-C250 Tlatah kombinatif dalan kendaraan lan trotoar. 250KN 

EN124-D400 Area kendaraan lan dalan arteri perkotaan. 400-JUAL PANAS

Pelabuhan pengiriman lan area apron parkir EN124-E600. 600KN 

Pajak pesawat EN124-F900 Pesawat lan dermaga gedhe. 900KN 

1
2
3
00

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita