Produk

  • Threaded Type Double Sphere Rubber Expansion Joint with union

    Ekspansi Karet Sphere Double Threaded Gabungan karo serikat

    Bola karet saka pipa sekrup kipas benang sekrup terdiri dari pipa karet dengan lapisan karet bagian dalam, lapisan bertulang dengan pirang-pirang lapisan kain tali poliamida karet dan lapisan karet luar. Bahan karet sing digunakake miturut medium beda uga beda permen karet alam, permen karet butadiene, permen karet butil, permen karet nitril, epdm, permen karet neoprene, karet silikon, karet fluor lan sapanunggalane. tahan panas, asam lan alkali, korosi, abrasi lan minyak, lsp. Produk kasebut nduweni ciri khas resistensi tekanan tinggi, elastisitas sing apik, pamindhahan defleksi gedhe, resistensi penuaan, gampang dipasang, pilihane kuwat lan nyerep kejut sing apik, lsp

  • Single Sphere Rubber Expansion Joint with Flange

    Ekspansi Karet Sphere Single Kanthi Flange

    Produksi: Lokakarya produksi kanthi otomatis, kumpulan komputer, pencampuran otomatis komputer, cetakan otomatis, vulkanisasi otomatis, inspeksi visual komputer

    Materi: Nduwe standar pengadaan bahan baku dhewe, isi udakara 50%

  • Double sphere Rubber Expansion Joint with Flange

    Sphere Double Expansion Karet Gabungan karo Flange

    Produksi: Lokakarya produksi kanthi otomatis, kumpulan komputer, pencampuran otomatis komputer, cetakan otomatis, vulkanisasi otomatis, inspeksi visual komputer

    Materi: Nduwe standar pengadaan bahan baku dhewe, isi udakara 50%

    Kualitas produk: Tes kinerja produk, laporan tes jinis nasional