Produk

Ekspansi Karet Sphere Double Threaded Gabungan karo serikat

Bola karet saka pipa sekrup kipas benang sekrup terdiri dari pipa karet dengan lapisan karet bagian dalam, lapisan bertulang dengan pirang-pirang lapisan kain tali poliamida karet dan lapisan karet luar. Bahan karet sing digunakake miturut medium beda uga beda permen karet alam, permen karet butadiene, permen karet butil, permen karet nitril, epdm, permen karet neoprene, karet silikon, karet fluor lan sapanunggalane. tahan panas, asam lan alkali, korosi, abrasi lan minyak, lsp. Produk kasebut nduweni ciri khas resistensi tekanan tinggi, elastisitas sing apik, pamindhahan defleksi gedhe, resistensi penuaan, gampang dipasang, pilihane kuwat lan nyerep kejut sing apik, lsp


Detail Produk

Tag Produk

Pitepangan produk

1. Jinis Ekspansi Karet Sphere Double Spreaded Gabungan karo uni

2. Ukuran: DN15MM-DN80MM (1/2 "-3")

3.Jenis: Bola-pindho, Utas

4. Sambungan: Union

5. Bahan: EPDM, NBR, NR, Neoprene

6. Bahan gabungan: karet NBR, karet EPDM, karet NR, karet CR, karet BUtadiene

7.Wujud: Podo

8. Tekanan: PN10 / PN16 / PN25

9. Suhu operasi: -40 ° C nganti 80 ° C (sendhi karet tahan suhu dhuwur uga bisa diproses)

10. Panggunaan: Garis pipa gabungan

11. Sertifikasi: ISO9001

12. Papan asal: Hebei, China (Daratan)

Kauntungan Produk:

Bola karet saka pipa sekrup kipas benang sekrup terdiri dari pipa karet dengan lapisan karet bagian dalam, lapisan bertulang dengan pirang-pirang lapisan kain tali poliamida karet dan lapisan karet luar. Bahan karet sing digunakake miturut medium beda uga beda permen karet alam, permen karet butadiene, permen karet butil, permen karet nitril, epdm, permen karet neoprene, karet silikon, karet fluor lan sapanunggalane. tahan panas, asam lan alkali, korosi, abrasi lan minyak, lsp. Produk kasebut nduweni ciri khas resistensi tekanan tinggi, elastisitas sing apik, pamindhahan defleksi gedhe, resistensi penuaan, gampang dipasang, pilihane kuwat lan nyerep kejut sing apik, lsp

Fitur Produk:

Kapadhetan internal sing dhuwur, toleransi tekanan dhuwur, efek deformasi elastis sing apik; Nyuda geter, nyuda swara, keluwesan sing apik, gampang digunakake.

Konektor karet kumparan kipas sekrup uga dikenal minangka konektor karet fleksibel benang sekrup. Iki minangka jinis konektor pipa kanthi elastisitas tinggi, kenceng hawa tinggi, resistensi medium lan tahan iklim. Tombol sutra karet alus digawe nganggo elastisitas karet, kenceng hawa tinggi, resistensi medium, resistensi cuaca lan resistensi radiasi, lan liya-liyane, nggunakake dhuwur kekuwatan, kestabilan kadhemen lan panas slope kain ari poliester lan komposite, liwat tekanan tinggi, vulkanisasi cetakan suhu dhuwur.

Media sing ditrapake produk:

Banyu segara, banyu seger, banyu panas lan adhem, banyu ngombe, limbah domestik, minyak mentah, minyak bahan bakar, minyak pelumas, minyak olahan, udara, gas, partikel uap lan bubuk.

01 02


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita